Sloepverhuur

Sloepverhuur

Sta je graag zelf aan het roer?

Dat kan met één van onze leuke, comfortabele sloepen. Hiervoor heeft u geen vaarbewijs of zelfs geen ervaring nodig. Wij leren U hoe de boot te besturen.

Maximaal 6 personen per sloep.

Huurtarief: (inclusief brandstof)

middag € 100 - 3,5 uur van 10.00u tot 13.30 u
namiddag € 100 - 3,5 uur van 14.00u tot 17.30 u
Dagformule op aanvraag - 8 uur van 10.00u tot 18.00 u

We gaan ervan uit dat u vertrouwd en akkoord bent met onze huurvoorwaarden. De waarborg bedraagt € 250. De borg komt bovenop de huurprijs. U dient de borg contant ter plaatse te voldoen.

Indien geen schade ontvangt u de volledige borg na afloop weer terug. Tevens dient u een geldig legitimatie mee te nemen.

Reserveren

U kunt reserveren via info@zilvermeerhaven.be of via +32(0)495 70 90 83

In overleg kunnen wij de nodige versnaperingen of een fles bubbels voor u voorzien voor onderweg tegen een acceptabele vergoeding.

Om een sloep te huren moet je tenminste 18 jaar oud zijn.

Ja, ook zonder vaarbewijs kan je bij ons een boot huren, dit geldt voor onze sloepen.

Zonder vaarbewijs mag je een boot tot 15 meter besturen dat niet sneller dan 20 km per uur kan varen.

Ja, geen enkel probleem! Onze sloepen zijn zeer gebruiksvriendelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen. Wij zullen je vriendelijk ontvangen en nemen ruim de tijd om instructies te geven. Dus als je geen vaarervaring hebt dan geeft dit niks. Geef dit wel aan want dan maken wij extra tijd voor je vrij.

Ook is het mogelijk om met een kapitein aan boord te varen. Heb je dan de slag te pakken dan kun je vervolgens zelf verder varen. Mocht het onverhoopt toch mis gaan dan is hulp altijd in de buurt en zullen we je snel weer op weg helpen.

Onze boten zijn optimaal in orde en zeer betrouwbaar. Mochten er onderweg toch problemen zijn dan kunt u ons altijd bellen en dan komt onze serviceboot u zo snel mogelijk helpen.

Bij reservering per mail ontvangt u een bevestiging per mail terug. De mogelijkheid om de huurprijs vooruit te betalen bestaat. Meestal rekenen we de dag van de activiteit zelf af in contant of per bancontact.

U dient de borg voor de sloep wel contant te betalen wanneer u de boot komt ophalen.

Ja de verhuurtarieven zijn inclusief brandstof.

Het huren van een sloep is op eigen risico.

De sloep is verzekerd (BA) met een eigen risico, die eventueel bij schade op u verhaald kan worden.

U tekent hiervoor bij aankomst.

Het is de bedoeling dat u tijdig terug bij het vertrekpunt bent. Wij staan daar op u te wachten om de boot weer gereed te maken voor de volgende huurders.

Indien u langer als 30 minuten te laat bent kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Alleen na overleg.

Het schoonmaken en onderhouden van onze sloepen vinden wij erg belangrijk.

Helaas kost het verwijderen van hondenharen erg veel tijd, daarom rekenen wij hier € 25,- aan schoonmaakkosten voor. Voor de bezetting telt een hond als één persoon. De hond moet (in de buurt van) de haven aangelijnd zijn.

Natuurlijk mag dat!

Ben je iets vergeten of heb je simpelweg geen zin in het gesjouw, wij hebben een groot aanbod aan hapjes en drankjes voor aan boord.

Een tocht met onze sloepen en pontonboten zijn een bijzondere ervaring! Natuurlijk willen we je dat niet afnemen daarom zijn er speciale omstandigheden waardoor je kosteloos kunt omboeken. Onder één van de volgende omstandigheden kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen naar een andere dag:

  • Langer dan een uur voorspelde regen
  • Onweer/bliksem
  • Storm vanaf windkracht 5/6

Op elke boot is er voor elke opvarende een reddingsvest beschikbaar. Speciaal voor kinderen zijn er reddingsvesten beschikbaar om te huren. Dit kan al vanaf € 2,5.

Op de kanaalplas is het NIET toegestaan te zwemmen. Zwemmen en duiken op bevaarbare waterwegen is zelfs wettelijk verboden.